Τρίτη 13 Απριλίου 2021
x

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΛ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Ο μασέρ που βρέθηκε θετικός είχε κάνει μασάζ για την προετοιμασία του αγώνα με τη Λαμία σε δέκα (10) από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, ότι διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και του μασέρ της ομάδας.

Ο μασέρ, μέχρι εκείνη τη στιγμή που ειδοποιήθηκαν οι άνθρωποι της Λάρισας από το εργαστήριο που κάνει τους ελέγχους ότι είναι θετικοί σε Covid-19, είχε κάνει μασάζ για την προετοιμασία του αγώνα με τη Λαμία σε δέκα (10) από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας, οι οποίοι υποχρεωτικά και αυτοί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Λαμία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση έκτακτων θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Έπειτα από τον τακτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε την Παρασκευή, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός και βάσει Πρωτοκόλλου δεν υπήρχε θέμα αναβολής αγώνα. Κατά τη σημερινή ημέρα, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε συμπτώματα και μετά από επανέλεγχο διαπιστώθηκαν επιπρόσθετα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν σχετικής απάντηση της ΓΓΑ αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ