Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
x

ΝΕΑ «ΛΟΥΚΕΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών για το... μέγεθος της σχετική ενημερωτικής πινακίδας.

Ακόμη δύο «λουκέτα» σε καταστήματα της Κρήτης μπήκαν το βράδυ της Κυριακής καθώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια από την υπηρεσία Ερευνών της ΑΑΔΕ σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, αυτή τη φορά, το σφράγισμα αφορά σε δύο πολύ γνωστά καταστήματα εστίασης, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν εκδίδονταν οι σχετικές αποδείξεις.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών για το... μέγεθος της σχετική ενημερωτικής πινακίδας που τοποθετήθηκε στην είσοδο των καταστημάτων αυτών.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προχώρησαν στο πλαίσιο ελέγχων για φοροδιαφυγή στο 48ωρο σφράγισμα πέντε καταστημάτων στα Χανιά.

Παράλληλα οι έλεγχοι αποκάλυψαν «πατέντα» καταστηματάρχη στη Χερσόνησο, όπου με ειδικό λογισμικό, διέγραφε το 80% των αποδείξεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ