Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020
x

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ 80 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αστυνομική Επιχείρηση σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας ελέγχθηκαν 295 άτομα και 167 οχήματα

Νέα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, χθες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων κατά την οποία ελέγχθηκαν 295 άτομα και 167 οχήματα, ενώ συνελήφθησαν 26 άτομα

Συγκεκριμένα, χθες κατά τις ώρες 18.00 – 00.00 πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ευρύτερες περιοχές Καμάρας - Ροτόντας, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πλατείας Ναυαρίνου, πλατείας Αριστοτέλους, Πλατείας Αγίας Σοφίας, Ικτίνου – Ζεύξιδος, οδών Μοναστηρίου, Γιαννιτσών κ.α..

Διατέθηκαν συνολικά 80 αστυνομικοί και 23 αστυνομικά οχήματα των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Ελέγχθηκαν 295 άτομα (177 ημεδαποί και 118 αλλοδαποί) καθώς και 167 οχήματα.    

Συνελήφθησαν 26 άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα 6 άτομα για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και πέριξ του ΑΠΘ, 19 άτομα για παραβάσεις του Νόμου «Περί Αλλοδαπών» και 1 άτομο για παρεμπόριο.

Βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και είδη παρεμπορίου.

«Mε δεδομένο ότι, η έντονη αστυνομική παρουσία και οι διενεργούμενοι έλεγχοι, συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και ευνομίας, η προσπάθειά μας θα συνεχισθεί με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ