Skip to main content

Νέα μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό, συμφώνησε και έρχεται Ελλάδα ο Χάμες Ροντρίγκες

Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για δανεισμό του 31χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πιέζει εδώ και δύο εβδομάδες για την επιστροφή του στην Ευρώπη

Σε πλήρη συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες και την Αλ Ραγιάν έφτασε ο Ολυμπιακός, πυροδοτώντας άλλη μία μεταγραφική βόμβα, κι έτσι ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα φοράει την ερυθρόλευκη την επόμενη χρονιά.

«Ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! Ο Κολομβιανός πετάει σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπάρχει προφωρική συμφωνία για δανεισμό», έγραψε στο Twitter ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία.

Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για δανεισμό του 31χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πιέζει εδώ και δύο εβδομάδες για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συμπαίκτης στην ισπανική ομάδα με τον Μαρσέλο αμείβεται με 6.000.000 ευρώ τον χρόνο στην Αλ Ραγιάν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του Ροντρίγκες και το υπόλοιπο θα αναλάβει η Αλ Ραγιάν.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα για τους παίκτες που ανήκουν σε ομάδες ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου.