Skip to main content

Νέα μέτρα προβλέπει η Αλ. Παπαρήγα

Την εκτίμηση ότι θα ληφθούν νέα μέτρα εξέφρασε η γ.γ. του ΚΚΕ, ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως έχει λάβει τα χειρότερα μέτρα που έχει γνωρίσει ποτέ η χώρα.
Την εκτίμηση ότι θα ληφθούν νέα μέτρα εξέφρασε η Αλ. Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει να εντείνει τη χειραγώγηση του λαού.

«Θα θέσει εκβιαστικά διλήμματα, προκειμένου να μην εκφραστεί η οργή του κόσμου στις εκλογές», τόνισε η γ. γρ. του ΚΚΕ, καλώντας το λαό να αντιδράσει και να βάλει εμπόδια στα σχέδια της κυβέρνησης.

Αναφερόμενη στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η κ. Παπαρήγα είπε ότι ο κ. Παπανδρέου, με τις τοποθετήσεις του για εκμετάλλευση λιμανιών, αεροδρομίων και του Ελληνικού, συμπεριφέρθηκε ουσιαστικά ως μάνατζερ των επιχειρηματιών.

Αναφερόμενη στις διπλωματικές επαφές του, συμπλήρωσε ότι η εμπλοκή της χώρας μας στους ανταγωνισμούς της περιοχής θα έχει σοβαρές συνέπειες για την Ελλάδα. Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η γραμματέας του ΚΚΕ έκανε λόγο για συζητήσεις και για υπαναχωρήσεις εκ μέρους της χώρας μας που θα οδηγήσουν σε εκχώρηση δικαιωμάτων στην Τουρκία.

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ακόμα ότι η νέα εκπαιδευτική πολιτική θα μειώσει την πρόσβαση στα πανεπιστήμια των παιδιών που προέρχονται από τα φτωχά λαϊκά στρώματα.