Skip to main content

Νέα Μονάδα του ΟΚΑΝΑ άνοιξε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

Η Μονάδα του ΟΚΑΝΑ στη Δράμα είναι η 57η κατά σειρά Μονάδα του ΟΚΑΝΑ σε ολόκληρη τη χώρα και η 9η, η οποία καλύπτει τις ανάγκες της 4ης ΥΠΕ.

Την ερχόμενη Τρίτη, 25 Ιουλίου ξεκινά τη λειτουργία της η Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης του Οργανισμού κατά των ΝΑρκωτικών στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ και του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Η Μονάδα του ΟΚΑΝΑ στη Δράμα είναι η 57η κατά σειρά Μονάδα του ΟΚΑΝΑ σε ολόκληρη τη χώρα και η 9η, η οποία καλύπτει τις ανάγκες της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας & Θράκης.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Ευάγγελος Καφετζόπουλος κάνει λόγο για αγαστή συνεργασία με το Νοσοκομείο Δράμας, και τονίζει πως «η αμέριστη στήριξη των φορέων της πόλης και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας έδωσαν σάρκα και οστά στην προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας της Μονάδας, η οποία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων που αναζητούν θεραπεία».

«Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι την ίδια στήριξη θα έχει και κατά τη λειτουργία της η Μονάδα, η οποία - στελεχωμένη με το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό - θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη», καταλήγει ο κ. Καφετζόπουλος.