Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ξανά καταστροφές στο καινούργιο ντεκ της Ν.Παραλίας(φωτο)

Φθορές και ζημιές για ακόμα μία φορά στο ξύλινο ντεκ της Νέας Παραλίας - Σκόπιμες καταστροφές και βανδαλισμούς καταγγέλλει ο Κυριζίδης

Κι άλλες φθορές, για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα, προκλήθηκαν στο καινούργιο ξύλινο ντεκ που τοποθετήθηκε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Το ξύλινο ντεκ είχε αντικατασταθεί με δωρεά της ALUMIL στις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα σημειώθηκαν οι πρώτες ζημιές. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ευθύνονται τα πλοία που διέρχονται από το σημείο.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, κάνει λόγο για βανδαλισμούς από νεαρούς που δεν σέβονται τον δημόσιο χώρο.

«Δεν γίνεται κάθε δύο μέρες να ασχολούμαστε με το ντεκ. Η πόλη έχει πολλά θέματα που χρήζουν επίλυσης. Από την πλευρά μας ενημερώνουμε το Λιμενικό όταν διαπιστώνουμε φθορές και θα φτιάξουμε τις σανίδες που ξηλώθηκαν, αλλά οφείλουμε να καταλάβουμε όλοι ότι οι βανδαλισμοί είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λήξει άμεσα», τονίζει ο κ. Κυριζίδης.