Skip to main content

Νέα πράσινη εστία στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά στους Αμπελόκηπους

Η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης καθάρισε και ξεκίνησε τις εργασίες φύτευσης θάμνων και πολυετών καλλωπιστικών φυτών.

Μία όμορφη εστία πρασίνου ετοιμάζεται στην Πλατεία Εμμανουήλ Παππά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου).

Η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης καθάρισε και ξεκίνησε τις εργασίες φύτευσης θάμνων και πολυετών καλλωπιστικών φυτών στο πρώην σιντριβάνι της Πλατείας.

Τούγιες (Thuya orientalis), Ελαίαγνοι (Elaeagnus x ebbingei), λιγούστρες (Ligustrum), θυμάρι (Thymus vulgaris), ρίγανη (Origanum vulgare), λεμονοθύμαρα (Thymus citriodorus) και λαντάνες (Lantana camara) θα κοσμούν πλέον την Πλατεία που φέρει το όνομα του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του ’21 στη Μακεδονία.

Στη λύση αυτή οδηγήθηκε η Υπηρεσία Πρασίνου λόγω της έκνομης συμπεριφοράς ορισμένων ατόμων τα οποία προέβησαν στο παρελθόν σε συνεχείς κλοπές υλικών και βανδαλισμού του σιντριβανιού. Έτσι σε αντικατάσταση του υγρού στοιχείου ο δήμος προέβη σε μία όμορφη, πράσινη λύση όπως και στην Κεντρική Πλατεία της Μενεμένης, την Πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου.