Skip to main content

Νέα πρόσωπα αναζητεί το MTV

Η άφιξη του MTV στη Θεσσαλονίκη θα κορυφωθεί πανηγυρικά με ένα μεγάλο πάρτυ, με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, εκπλήξεις και δρώμενα, που θα ξεσηκώσει ολόκληρη την πόλη.
Το νέο μέλος της οικογένειας του MTV στη Βόρεια Ελλάδα, MTV+, παρουσίασε το φρέσκο-στημένο» πρόγραμμα του σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Electra Palace. Τα στελέχη του καναλιού αναφέρθηκαν στο πλούσιο και ζουμερό πρόγραμμα του MTV+, που θα προσφέρει μια τηλεοπτική σεζόν γεμάτη από πρωτοποριακές νεανικές σειρές και πολύ μουσική.

Σύντομα θα αναζητήσει στη Θεσσαλονίκη «φρέσκα» πρόσωπα, sui generis παρουσιαστές, που θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές του MTV+ τον πιο δυνατό παλμό της πόλης. Πιστό στην ανάδειξη νέων ταλέντων, το MTV ανακοίνωσε τη διεξαγωγή VJ casting για να καλωσορίσει καινούργια πρόσωπα στην τηλεοπτική οικογένεια του, τα οποία θα προκύψουν από διαγωνισμό MTV Search.

Η άφιξη του MTV στη Θεσσαλονίκη θα κορυφωθεί πανηγυρικά με ένα μεγάλο πάρτυ, με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, εκπλήξεις και δρώμενα, που θα ξεσηκώσει ολόκληρη την πόλη! Μια μεγάλη γιορτή για να καλωσορίσουν οι νέοι της πόλης, το δικό τους MTV.

Στο καινούργιο μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle κανάλι, που εκπέμπει ελεύθερα (free on air) στη Θεσσαλονίκη από τις 18 Οκτωβρίου, οι τηλεθεατές από τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες παραγωγές του παγκόσμιου δικτύου του MTV σε μαραθώνιες βραδιές, με σειρές όπως: America’s The Most Smartest Model, Taking the Stage και Scream Queens. Αντίστοιχα, θα προβάλλονται οι μουσικές ζώνες του MTV: Wake Up, Pure Morning, Your Noise, Insomnia, Party Zone και Chill Out Zone. Από τον Ιανουάριο του 2010 το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει - ταυτόχρονα με το παγκόσμιο δίκτυο του MTV, το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει καινούριες εκπομπές και σειρές, video clips, αλλά και φρέσκες ειδήσεις από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz. Ικανοποιώντας το αίτημα των νέων της πόλης, το MTV+ θα προσφέρει «φρέσκο-στημένες» τηλεοπτικές επιλογές, που υπόσχονται να «ταράξουν» τα δεδομένα ψυχαγωγίας και θα αποτελέσουν τη σταθερή επιλογή τους.

Το πρόγραμμα του MTV της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα «παράθυρο» στον κόσμο, μεταφέροντας στους δέκτες μας όλες τις σύγχρονες, νεανικές, πρωτοποριακές και ολοκαίνουργιες εκπομπές, shows και σειρές. Ένα εξαιρετικά νεανικό περιεχόμενο, που θα αποτελέσει τη σταθερή προτίμηση της νεολαίας και όχι μόνο.