Skip to main content

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί θα ζητήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο κατηγορούμενος πρώην διευθυντής του καλλιτεχνικού θεάτρου συνεχίζει να διαβάζει τη δικογραφία στο κελί του στη ΓΑΔΑ κρατώντας σημειώσεις.

Νέα προθεσμία για την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή αναμένεται να ζητήσει αύριο από την 19η τακτική ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον της ανακρίτριας.

Να αποδομήσει το αποδεικτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί σε βάρος του και τις μηνύσεις που τον καταγγέλλουν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση κάνοντας λόγο για σκοπιμότητες και για έλλειμμα στην αξιοπιστία των μαρτύρων που έχουν καταθέσει εναντίον του, φαίνεται πως θα επιχειρήσει ο πρώην καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, κατά την απολογία του στην ανακρίτρια για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

Για την συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου, προϊδέασε χθες με δηλώσεις του ο νέος συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση του σκηνοθέτη – ηθοποιού. Αντίθετα, από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου ανακοίνωσε χθες ότι αποχωρεί ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας. Η παραίτηση αυτή ήλθε λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο κ. Κούγιας θα υπερασπιστεί και εκείνος τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Εν τω μεταξύ, ο κατηγορούμενος πρώην διευθυντής του καλλιτεχνικού θεάτρου συνεχίζει να διαβάζει τη δικογραφία στο κελί του στη ΓΑΔΑ κρατώντας σημειώσεις. Κατά πληροφορίες φέρεται αποφασισμένος να αρνηθεί κάθε εμπλοκή του σε περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, όπως αυτά καταγράφονται στη δικογραφία. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να αναγνώρισε σε φωτογραφίες τα πρόσωπα όσων των καταγγέλλουν, χωρίς όμως να αποδέχεται και όσα του καταμαρτυρούν.