Skip to main content

Νέα πτώση της θερμοκρασίας -Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται να είναι σήμερα γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στα ανατολικά και νότια, ενώ τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, θα εκδηλωθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση. Θα φυσούν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός).

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 και από το απόγευμα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς κελσίου.