Skip to main content

Νέα rapid test στις 4 Μαΐου στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Οι δράσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου ολοκληρώνονται σήμερα για τις εορτές του Πάσχα και εκκινούν ξανά από την Τρίτη 4 Μαΐου.

Ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 28 Απριλίου, οι δράσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο που διοργάνωσε και αυτή την εβδομάδα ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Σύμφωνα με ενημέρωση του δήμου, νέοι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου σε πεζούς θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 4 Μαΐου από τις 10π.μ. έως τις 3 μ.μ. στο ισόγειο του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου (οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 24) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Ο δήμος εφιστά την προσοχή στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών του Αγίου Πάσχα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αύξησης της διασποράς λόγω εφησυχασμού.