Skip to main content

Σύλληψη εκπαιδευτικού που αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια

Δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος δάσκαλος από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας. Φέρεται να αποπλάνησε 14χρονη

Σοκ προκαλεί η νέα είδηση για δάσκαλο σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην Γ' Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος δάσκαλος από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας.

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό σάιτ, η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι συνέλαβαν τον δάσκαλο για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην Γ' Γυμνασίου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή Χαλκίδας, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη (09-07-2020).

Η υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την είδηση ότι καθηγητής Γυμνασίου σε σχολείο της Ηλιούπολης είχε σχέση με μαθήτριά του.