Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή και με την συμμετοχή του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το πρωί στο δημαρχείο Μουδανίων για την αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή της Χαλκιδικής, μετά το φονικό χτύπημα της κακοκαιρίας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και σήμερα υπό τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και με την συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ από την πλευρά του τονίζει ότι «καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όλες τις πληγείσες περιοχές». 

Ήδη έχουν αποκατασταθεί όλα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Ανατολικό και Κεντρικό τμήμα της Χαλκιδικής καθώς και στη χερσόνησο της Σιθωνίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με κυριότερη αυτή του Νέου Μαρμαρά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, λόγω της διακοπής της τροφοδοσίας του Υποσταθμού Κασσανδρείας που προκλήθηκε από την απώλεια δύο ιστών της γραμμής μεταφοράς και μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης από τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά με την τροφοδότηση του Υποσταθμού μέσω γραμμών Μέση Τάσης, έτσι ώστε να μπορέσει να ηλεκτροδοτήσει εκ περιτροπής τις περιοχές της χερσονήσου το συντομότερο δυνατό
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ