Skip to main content

Νέα «σκούπα» αστυνομικών για ναρκωτικά σε ΑΠΘ και Ροτόντα

Συνελήφθησαν έξι Έλληνες, ηλικίας 22 έως 49 ετών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης.

Νέα επιχείρηση πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών στις περιοχές της Ροτόντας και του ΑΠΘ.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε χώρους εντός και πέριξ του ΑΠΘ συνολικά οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν έξι Έλληνες, ηλικίας 22 έως 49 ετών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, σε χώρους του Α.Π.Θ., 22χρονου αλλοδαπού και τριών Ελλήνων, ηλικίας 22, 42 και 49 ετών, μετά από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, ο 22χρονος αλλοδαπός προ επικείμενου ελέγχου αποπειράθηκε να διαφύγει, πετώντας στο έδαφος ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 10,83 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών. Στην κατοχή των τριών άλλων συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης που είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον 22χρονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.