Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε πως η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε ΙΧ

Συνεχίζεται το θρίλερ της διπλής εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη μαζί με την μητέρα της στην Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο έχει ήδη προβεί από την Τετάρτη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των Αστυνομικών Αρχών, ανακοίνωσε σήμερα υπάρχουν νεότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτές, η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι:

Η Μαρία – Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Eξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα (σ.σ. ''Π'') χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (Παρασκευή 8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφασή της να φύγει με την κόρη τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ