Skip to main content

Νεάπολη-Συκιές: Αυλαία για τα θερινά σινεμά «Παράδεισος» και «Άλσος»

Ανοίγουν αυλαία από 22 Ιουνίου τα θερινά σινεμά του δήμου Νεάπολης - Συκεών «Παράδεισος» και «Άλσος» με αρχή την ταινία «Adults in the Room».

Στα νέα δεδομένα προσαρμόζεται ο δήμος Νεάπολης - Συκεών, επιμένοντας να ταξιδεύει τους πολίτες ολόκληρης της πόλης, για ένα ακόμα καλοκαίρι, με «Θέα στον κόσμο».

Με κινηματογραφικές επιτυχίες από τον ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνή κινηματογράφο για μεγάλους, αλλά και μικρούς κινηματογραφόφιλους, με άψογες τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχου, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στο Δημοτικό Άλσος Συκεών (Δενδροφυτεία) και στην περιοχή Στρεμπενιώτη, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών ανοίγει την αυλαία των Δημοτικών Θερινών του Κινηματογράφων και καλεί τους λάτρεις της 7ης Τέχνης να απολαύσουν τη μαγεία της θερινής μορφής της κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο Σινέ «Παράδεισος» και στο Σινέ «Άλσος».

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) το δήμου μας συνεχίζει να πρωτοπορεί κοινωνικά και καλλιτεχνικά και να προσφέρει στους σινεφίλ ολόκληρης της πόλης απολαυστικές ανάσες δροσιάς, αποφόρτισης και κινηματογραφικής περιπλάνησης κάτω από το φως των αστεριών» σημειώνουν στο μήνυμά τους ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Δημήτρης Απατσίδης, καλώντας μικρούς και μεγάλους «να βυθιστούν στη μαγεία του κινηματογραφικής οθόνης και να απολαύσουν μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές Τέχνης και ψυχαγωγίας υψηλών προδιαγραφών, στις δύο μικρές οάσεις της 7ης Τέχνης του δήμου μας».

Το πρόγραμμα

Είκοσι κινηματογραφικές επιτυχίες από τον ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνή κινηματογράφο για τους μεγάλους, αλλά και παιδικές ταινίες για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους, επιλέχθηκαν και θα προβληθούν στο Σινέ «Παράδεισος» και το Σινέ «Άλσος» από τις 22 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου.

Η αρχή γίνεται με την ταινία: «Ενήλικοι στην Αίθουσα/Adults in the Room» στο «Σινέ Παράδεισος» και «Ευτυχία» στο «Σινέ Άλσος».