Skip to main content

Νεάπολη: Συνελήφθη τη στιγμή που μετέφερε κλοπιμαία από ταράτσα σε ταράτσα

Ο 36χρονος συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ όταν εντοπίστηκε σε ταράτσα οικοδομής, να μεταφέρει τα κλοπιμαία που αφαίρεσε από αποθήκες άλλης πολυκατοικίας

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκε στην περιοχή της Νεάπολης ένας 36χρονος από τη Γεωργία, όταν μετέφερε αντικείμενα που είχε κλέψει. 

Ο 36χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν εντοπίστηκε σε ταράτσα οικοδομής, να μεταφέρει τα κλοπιμαία που αφαίρεσε λίγο νωρίτερα από αποθήκες ταράτσας διπλανής πολυκατοικίας.

Ο 36χρονος είναι ένα από 31 άτομα που συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα από τις αστυνομικές αρχές κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

7 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

3 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 22χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, 9 μηνών και χρηματική ποινή, για ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τετελεσμένη και σε απόπειρα και παράνομη οπλοφορία.

12 άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα καθώς στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

Επιπρόσθετα, απετράπησαν κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και η παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων με την αυτόφωρη σύλληψη εννέα 9 ατόμων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.