Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Αύριο θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νεάπολη.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει αύριο η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκη στη Νεάπολη, λόγω εργασιών σε τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου. Θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1    Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Παν.Τσαλδάρη.
2    Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βενιζέλου, Π.Τσαλδάρη και τους γύρω δρόμους της περιοχής.
3    Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Βενιζέλου, στο ρεύμα πορείας από την οδό Αμασείας προς την Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμασείας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλικράτειας.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

Καλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ