Skip to main content

Νεαρός έκλεβε από αποδυτήρια γυμναστηρίων και συνελήφθη

Κατηγορούμενος για κλοπές κατ' εξακολούθηση και αντίσταση, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων και την επ' αυτοφώρω σύλληψη του δράστη επαναλαμβανόμενων κλοπών από αποδυτήρια γυμναστηρίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής έφθασε η αστυνομία στον Χολαργό.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου-Χολαργού, πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τη συνδρομή του σε αλυσίδα γυμναστηρίων, εισέρχονταν ελεύθερα σε όλα τα παραρτήματά της. Εκεί, προφασιζόμενος τον αθλούμενο, σε ανύποπτο χρόνο έμπαινε στα αποδυτήρια κι αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες των αθλουμένων. Στη συνέχεια μετέβαινε σε κοντινά πρακτορεία ΟΠΑΠ, όπου χρησιμοποιώντας τις τραπεζικές κάρτες με ανέπαφη συναλλαγή, πίστωνε διαδοχικά χρηματικά ποσά σε ειδικά δελτία (voucher), που κατόπιν εξαργύρωνε σε άλλα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 17 κλοπές, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Κατηγορούμενος για κλοπές κατ' εξακολούθηση και αντίσταση, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.