Skip to main content

Νέες ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Τα προβλήματα συνεχίζονται στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Στο μεταξύ, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των δύο 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεών της, την Πέμπτη
Τα προβλήματα από τις ακυρώσεις πτήσεων συνεχίζονται σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς από τα μεσάνυχτα έχουν ακυρωθεί 36 αφίξεις και αναχωρήσεις αεροσκαφών, με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.

Το πτητικό πρόγραμμα της ημέρας για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, θα καθοριστεί από τις γενικότερες εξελίξεις στον ευρύτερο εναέριο χώρο της Ευρώπης, ενώ οι αεροπορικές εταιρίες προχωρούν σε ακυρώσεις προγραμματισμένων πτήσεων.

Βελτιωμένη η κατάσταση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Βελτιωμένη εμφανίζεται να είναι η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς έχουν μειωθεί σημαντικά οι ακυρώσεις πτήσεων, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις που έχουν ακυρωθεί είναι για Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Παρίσι, Κοπεγχάγη, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Βερολίνο, Λονδίνο, Μιλάνο, Βαρσοβία και Ζυρίχη. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις για Ρώμη, Πράγα, Νότια Γαλλία και Μαδρίτη.

Παράλληλα, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των δύο 24ωρωναπεργιακών κινητοποιήσεών της, την Πέμπτη και την Παρασκευή.