Skip to main content

Νέες αλλαγές από Ζέρβα: Τέλος από αντιδήμαρχος ο Λιακόπουλος - Αναλαμβάνει ο Αηδονόπουλος

Νέος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ορίζεται με απόφαση δημάρχου ο Χάρης Αηδονόπουλος.

Ούτε μήνα δεν έκλεισε το νέο σχήμα διοίκησης στον δήμο Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας προχώρησε σε αλλαγές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, ο δήμαρχος έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε -για προσωπικούς λόγους- από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ο Στέλιος Λιακόπουλος αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και τη συνεργασία.

Νέος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ορίζεται ο Χάρης Αηδονόπουλος. Στη θέση του Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης θα οριστεί ο Βασίλης Μωυσίδης, ο οποίος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, ο κ.Λιακόπουλος ενημέρωσε τον δήμαρχο σε συνάντησή τους ότι έχει πρόθεση να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος καθώς υπήρχαν διαφωνίες στα ΚΑΠΗ με τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ωστόσο, αν και σήμερα το πρωί ο κ. Λιακόπουλος δήλωνε στο περιβάλλον του ότι το θέμα είχε διευθετηθεί, το μεσημέρι της Παρασκευής υπήρξε η ανακοίνωση από τη διοίκηση για την αλλαγή των αντιδημαρχών.

Αιχμές Λιακόπουλου κατά μελών του Δ.Σ. στο ΚΑΠΗ

Αμέσως μετά την αλλαγή στο σχήμα διοίκησης, σε ανακοίνωσή του ο κ.Λιακόπουλος έκανε λόγο για συμπεριφορές ακροδεξιών στοιχείων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του ΚΑΠΗ όσο και στη διοίκηση του κεντρικού δήμου, οι οποίες τον βρίσκουν, όπως αναφέρει, καθολικά αντίθετο.

«Στην πολιτική μου καριέρα δεν υπέκυψα ποτέ σε εκβιασμούς και ενέργειες που είχαν απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση των συνδημοτών μου». Σημειώνει μάλιστα ότι στη λειτουργία και στις δράσεις των παραρτημάτων των ΚΑΠΗ δε χωρούν ψηφοθηρικές τακτικές από κανέναν.

Ερωτηθείς από τη Voria.gr εάν θα συνεχίσει μετά από αυτή την εξέλιξη εάν θα στηρίζει το έργο της διοίκησης, ο κ.Λιακόπουλος επισήμανε ότι θα κρίνει αμερόληπτα τη στάση του. «Δεν θα επηρεάζομαι από τίποτα και η στάση μου θα είναι ανάλογη», ξεκαθάρισε.