Skip to main content

Νέες διαπραγματεύσεις του Άρη με τους τρεις Ισπανούς για ανανέωση

Οι Χαριστέας - Καρυπίδης μετέφεραν στους Βέλεθ, Κουέστα και Ματίγια την επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους άμεσα.

Ισπανική... αντεπίθεση εξαπέλυσε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, με σκοπό να κρατήσει τους τρεις Ισπανούς παίκτες πρώτης γραμμής που υπάρχουν στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, δηλαδή του Φραν Βέλεθ, Χουάν Κουέστα και Χαβιέ Ματίγια, και μετά το πέρας των συμβολαίων τους, τα οποία λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως μεταδίδει η «Nova», με τους τρεις ποδοσφαιριστές είχαν συνάντηση στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» νωρίτερα σήμερα οι Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης.

Στους τρεις Ίβηρες μεταφέρθηκε για μία ακόμα φορά η διάθεση του συλλόγου να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους με την ομάδα, αν είναι δυνατόν άμεσα.

Ανάλογη διάθεση, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Άρη, υπήρξε και από τους ποδοσφαιριστές, που συμφώνησαν να τα ξαναπούν με τους διοικούντες και το αμέσως προσεχές διάστημα. Όπως μεταφέρεται, υπήρξε πολύ καλό κλίμα στις συναντήσεις, αλλά και αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστούν οι όποιες διαφορές παρατηρήθηκαν στις προηγούμενες επαφές. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα.