Skip to main content

Νέες αιχμές από Κούγια:Ο Άρης δεν μπορεί να πληρώσει αυτά τα συμβόλαια

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τους Νίκο Μαρτίνες, Μανώλη Σιώπη και Γιάννη Φετφατζίδη.

Εξηγήσεις έδωσε ο Αλέξης Κούγιας για τις χθεσινές του δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις αναφορικά με τον Άρη και τα συμβόλαια των παικτών του μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis»

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τους Νίκο Μαρτίνες, Μανώλη Σιώπη και Γιάννη Φετφατζίδη ενώ συμπλήρωσε πως αν η ομάδα του ήταν «στο άρμα του Ολυμπιακού» τότε θα συμμετείχε κάθε χρόνο στα κύπελλα Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος:

«Ένα από τα επιχειρήματα εκείνων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα σε μένα ήταν ότι είμαστε στο άρμα του Ολυμπιακού. Εάν ήμασταν θα μπορούσαμε να πάρουμε τους δανεικούς που έχουν άλλες ομάδες και να έβγαινα κάθε χρόνο Ευρώπη.

Είπα ότι εκείνοι που φεύγουν είναι αδύνατον να πληρώνονται από τις ομάδες που πηγαίνουν. Δεν μπορεί να πληρώσει ο Άρης το συμβόλαιο του Μαρτίνες 450.000 ευρώ το χρόνο, του Σιώπη που είναι αναβαθμισμένο στις 400.000 ευρώ και του Φετφατζίδη αντίστοιχα. Πού να τα βρει; Έτσι είναι η κρίση μου.

Υπάρχουν ελεύθεροι που είναι ελεύθεροι και ελεύθεροι που δεν είναι. Ο Φετφατζίδης για ποιο λόγο να μείνει ελεύθερος και να πάει στον Άρη με 150 χιλιάρικα; Ο Κουλούρης ποιος τον πληρώνει; Ή τον Ρισβάνη; Ή τον Γιαννιώτα;».