Skip to main content

Έρευνες για τρίτη ημέρα για τον 27χρονο ναυτικό στον Θερμαϊκό Κόλπο

Σήμερα ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας εκ νέου έρευνες για τον εντοπισμό του στις οποίες συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το Λιμενικό Σώμα για τρίτη ημέρα οι έρευνες εντοπισμού του 27χρονου ναυτικού που αγνοείται στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Πρόκειται για μέλος πληρώματος δεξαμενόπλοιου, σημαίας Μάλτας, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα το περασμένο Σάββατο, ενώ το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 15 ν.μ. ανατολικά Αγιόκαμπου Λάρισας.

Σήμερα ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας εκ νέου έρευνες για τον εντοπισμό του στις οποίες συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο οχήματα από ξηράς. Τις προηγούμενες ημέρες στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Η επιχείρηση εντοπισμού είναι ευρείας κλίμακας και καλύπτει τη θαλάσσια περιοχή από το ύψος της Λάρισσας και φτάνει έως νότια της Χαλκιδικής.

Το πλοίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού σώματος, είχε αποπλεύσει από Ελευσίνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, άφορτο.