Skip to main content

Νέες εργασίες συντήρησης από Τρίτη στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος από την ερχόμενη Τρίτη έως την Παρασκευή.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης –Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος, από την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 έως και την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020.

Πιο αναλυτικά:

α) Θα συνεχιστούν οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας Θέρμης, με κατεύθυνση κυκλοφορίας από Θέρμη προς Θεσσαλονίκη, από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

β) Έχουν προγραμματιστεί εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 3 Θεσσαλονίκης – Πανοράματος, στο ύψος της αερογέφυρας-γέφυρας εξόδου προς την περιφερειακή οδό (με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τα προαναφερθέντα χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.