Skip to main content

Νέες προσθήκες της Clinique: Moisture Surge™ Pop Flower

Νέες προσθήκες στην οικογένεια Moisture Surge™ με τα Pop Triple Lip Balm, το Powder Pop™ Flower Highlighter και το Powder Pop™ Flower Bronzer

Moisture Surge™ Pop Triple Lip Balm

Τι είναι: 3-σε-1 προϊόν για τα χείλη που παρέχει την ενυδάτωση θρέψης ενός προϊόντος περιποίησης χειλιών, την απόχρωση ενός κραγιόν και την απαλή λάμψη ενός gloss.

Τι Κάνει:
• Παρέχει 72 ώρες ενυδάτωσης με ανάλαφρη αίσθηση άνεσης.
• Καταπραΰνει και ενυδατώνει χάρη στο Εκχύλισμα Αλόης.
• Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα χειλιών με ένα γυαλιστερό απαλό τελείωμα με μία εφαρμογή.
• Μειώνει άμεσα την όψη γραμμών στα χείλη.
• Βελτιώνει τις φολίδες στα χείλη άμεσα και μακροπρόθεσμα (1 εβδομάδα).

Για Ποιον: Όλοι οι Τύποι Επιδερμίδας (1, 2, 3, 4)
Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε σε καθαρά χείλη.
Διατίθεται σε έξι διακριτικές αποχρώσεις: Black Honey, Açaí, Lychee, Grapefruit, Goji Berry και Dragon Fruit.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ MOISTURE SURGE™ POP TRIPLE LIP BALM

Παραδοσιακά το κραγιόν είναι ένα βασικό κομμάτι του μακιγιάζ, αλλά οι γυναίκες χρησιμοποιούν και άλλα προϊόντα για άνεση και τελείωμα ώστε να αντισταθμίσουν τις αδυναμίες του. Το Moisture Surge ™ Triple Lip Balm είναι το απόλυτο τριπλό στοίχημα που έχει σχεδιαστεί για να σας δίνει την ενυδάτωση θρέψης ενός προϊόντος περιποίησης χειλιών, την απόχρωση ενός κραγιόν και την απαλή λάμψη ενός gloss - όλα σε ένα. Αποτελείται από τρεις στρώσεις: ο εσωτερικός πυρήνας είναι το κύριο χρώμα, ο μεσαίος το balm και ο εξωτερικός το gloss. Περιέχει Βούτυρο Αλόης και άλλα συστατικά που αγαπούν τα χείλη και είναι το ιδανικό γρήγορο καθημερινό προϊόν. Βελτιώνει άμεσα τις φολίδες στα χείλη και εξομαλύνει την όψη γραμμών. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης συνεχίζετε να παρατηρείτε βελτίωση.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
• Βούτυρο Καριτέ: μαλακτικός, ενυδατικός παράγοντας, προσδίδει στα χείλη μια μεταξένια αίσθηση προστασίας. Το Βούτυρο Καριτέ έχει ποικίλες εφαρμογές στη φροντίδα των χειλιών και είναι κατάλληλο ειδικά για τα ξηρά χείλη χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες.
• Βιταμίνη Ε: καταπραΰνει, ενυδατώνει και χαρίζει μαλακτική δράση στα χείλη.
• Βούτυρο Αλόης (Έλαιο Καρύδας εμποτισμένο με Εκχύλισμα Αλόης). Μία ενυδατική, μαλακτική σύνθεση που αποκαθιστά ζωτικά λιπίδια για την αφυδατωμένη, εύθραυστη επιδερμίδα των χειλιών. Το εκχύλισμα Aλόης έχει καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες, ενώ το έλαιο καρύδας είναι φυσικό αντιμικροβιακό που αποτρέπει επιφανειακά βακτήρια από την επιδερμίδα.

Powder Pop™ Flower Highlighter
Τι Είναι:
Μεγάλης διάρκειας highlighter με απαλή μεταξένια σύνθεση για απαλή φωτεινή λάμψη.

Τι Κάνει:
Ανάλαφρη πούδρα που απλώνεται εύκολα και διαρκεί όλη μέρα. Εμπλουτισμένη με πέρλες λάμψης που ανακλούν το φως προσαρμόζεται στον υποτόνο της επιδερμίδας σας. Προσαρμόζεται ανάλογα με την επιθυμητή ένταση και αφήνει στην επιδερμίδα φυσικό χρώμα και λαμπερό αποτέλεσμα.
Τι άλλο δεν περιέχει αυτό το προϊόν;
Έλαιο, μετουσιωμένη αλκοόλη και συνθετικά χρώματα.
Απόχρωση: Lunar Pop

Powder Pop™ Flower Bronzer
Τι Είναι:
Bronzer με απαλή μεταξένια σύνθεση για μία φυσική χρυσαφένια όψη.
Τι Κάνει:
Ανάλαφρο bronzer που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα. Προσαρμόζεται ανάλογα με την επιθυμητή ένταση και αφήνει στην επιδερμίδα φυσικό χρώμα και απαλό ματ αποτέλεσμα
Τι άλλο δεν περιέχει αυτό το προϊόν;
Έλαιο, μετουσιωμένη αλκοόλη και συνθετικά χρώματα.
Απόχρωση: Solar Pop

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ CLINIQUE
Απλά. Mε Ασφάλεια. Αποτελεσματικά.
Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα.