Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό φυγόποινων ατόμων.

Χειροπέδες σε 18 άτομα έβαλαν μέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης:

9 άτομα, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πέντε 5 εκ των οποίων στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, απ΄όπου κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 60,1 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 143,5 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

9 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.  

Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνεται 29χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης μεσημβρινές ώρες χθες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για διακεκριμένη κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ