Skip to main content

Νεφώσεις για σήμερα στη χώρα με τον υδράργυρο στους 18 βαθμούς

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος.

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός σήμερα στα βόρεια, τα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χωρά θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, με ασθενείς τοπικές βροχές. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.