Skip to main content

Νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις αναμένονται σε περιοχές της χώρας που κατά τόπους θα είναι πυκνές - Βροχές στα δυτικά και νότια από το μεσημέρι.

Νεφώσεις αναμένονται για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

Σύμφωνα με το meteo.gr, νεφώσεις αναμένονται σε περιοχές της χώρας που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και νότια από το μεσημέρι. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στην Θράκη από 0 έως 15, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 2 έως 16, στην Ήπειρο από 4 έως 15, στη Δυτική Στερεά από 6 έως 17, στη Δυτική Πελοπόννησο από 9 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 16, στις Κυκλάδες από 6 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 16 και στη Κρήτη από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το πρωί όμως θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς.