Skip to main content

Νεφώσεις και βροχές στη Θεσσαλονίκη - Χιόνι στα ορεινά της Μακεδονίας

Η Θεσσαλονίκη είναι τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Κυριακή στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και αρχικά στο Ιόνιο. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίοι και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 5 και αργότερα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχες και στα θαλάσσια- παράκτια της κεντρικής, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.