Skip to main content

Νεφώσεις και βροχές στη Θεσσαλονίκη - Έως 18 βαθμούς ο υδράργυρος

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα, κυρίως στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στο νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές και θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Θα φυσούν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Θα φυσούν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί τοπικά έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.