Skip to main content

Νεφώσεις και βροχές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη - Καλή η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ότι το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τους 15 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Κατά τόπους νεφώσεις και από το απόγευμα βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται τη Δευτέρα. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και στη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αρχικά πρόσκαιρες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα επικρατήσουν νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-5 και βαθμιαία 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.