Skip to main content

Νεφώσεις με... δόσεις ηλιοφάνειας σήμερα σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σήμερα αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας.

Aραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες αναμένονται σήμερα Κυριακή ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και τα ορεινά της Κρήτης. Πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων υπάρχει κατά κύριο λόγιο για το Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές των δυτικών ηπειρωτικών. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί. Στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 15, στη Θεσσαλία από 5 έως 16, στην Ήπειρο από 7 έως 20, στην Ανατολική Στερεά από 5 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 12 έως 20, στην Πελοπόννησο από 8 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 17, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 19, στις Κυκλάδες από 8 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 20 και στην Κρήτη από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή ενίσχυση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.