Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και έως 22 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα γύρω ορεινά, με σποραδικές καταιγίδες

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που μέχρι το απόγευμα στην δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές αναμένονται για σήμερα.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα φυσούν ανατολικοί άνεμοι, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στην δυτική Μακεδονία. Βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα γύρω ορεινά, με σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση προβλέπεται από τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες θα είναι νότιοι, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.