Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες με καταιγίδες

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται για σήμερα. Στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές θα επικρατούν τοπικές μπόρες ή ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές βροχές θα πέσουν και στην Κρήτη. Θα πνέουν βορειοι άνεμοι, στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Για τις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη με μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα, θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία και την Θράκη, τοπικά, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές. Υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια. Βελτίωση του καιρού το βράδυ. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.