Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σήμερα για τη Θεσσαλονίκη

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στα δυτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά. Θα φυσούν νοτιάδες, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Την χυτά στα δυτικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, τοπικά, θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες, 3 με 4 μποφόρ, την νύχτα βόρειοι-βορειοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, ε τοπικές βροχές και πιθανώς μετά το μεσημέρι πρόσκαιρη καταιγίδα.  Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Από την νύχτα θα γίνουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.