Τρίτη 20 Αυγούστου 2019
x

ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Τρίτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, μάλιστα κατά διαστήματα θα είναι ισχυρές στα βορειότερα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Από τις απογευματινές ώρες αναμένεται πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου βαθμιαία θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, που τις βραδινές ώρες θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ