Skip to main content

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Έως 16 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.

Σταδιακή μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά και σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές και πιθανώς στα κεντρικά και βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στη Θράκη και τις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα παραθαλάσσια τμήματα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι ορατότητα στη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς έως 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.