Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

ΝΕΚΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Καταγγελίες για νεκρά αδέσποτα ζώα από φόλες σε περιοχές στη Νάουσα - Μήνυση κατά αγνώστων καταθέτει η διοίκηση του δήμου.

Τις τελευταίες ημέρες στελέχη της διοίκησης του δήμου Νάουσας έγιναν αποδέκτες καταγγελιών για περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων ζώων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αδέσποτα ζώα (σκύλοι και γάτες), βρέθηκαν νεκρά από φόλες σε περιοχές των Εργατικών Κατοικιών και στο κέντρο της Νάουσας.

Η διοίκηση του δήμου Νάουσας, με σχετική ανακοίνωση, εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη της για τα περιστατικά αυτά. Παράλληλα, ενημερώνει ότι η θανάτωση και ο βασανισμός των αδέσποτων ζώων διώκεται ποινικά σύμφωνα με το νόμο 4039/2012, καθώς και ότι θα κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων.

«Γνωρίζοντας την στάση της πλειοψηφίας της κοινωνίας του δήμου μας, για το εν λόγω ζήτημα, καλούμε όλους τους δημότες για οποιοδήποτε αντίστοιχο περιστατικό, να ενημερώνουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας ή/και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο (κ. Γιώργο Τριανταφύλλου)» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ