Skip to main content

Νεκρή αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού από τη νέα γρίπη

Έχασε τη ζωή της το πρωί 30χρονη σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με συμπτώματα πνευμονίας.
Έχασε τη ζωή της το πρωί 30χρονη σημαιοφόρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης. Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με συμπτώματα πνευμονίας, όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, από τις 5 έως τις 11 Δεκεμβρίου πιστοποιήθηκαν δέκα κρούσματα της νέας γρίπης που όλα είναι ήπιας μορφής και δεν εμπνέουν καμία ανησυχία. Τα κρούσματα παρουσιάστηκαν σε έναν υπασπιστή, τέσσερις υπαξιωματικούς, τρεις ικάρους και δύο σμηνίτες.

Επιπλέον, στο ίδιο διάστημα πιστοποιήθηκαν έξι κρούσματα στο στρατό ξηράς τα οποία είναι όλα ήπιας μορφής. Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, τα κρούσματα παρουσιάστηκαν σε ένα υπαξιωματικό, ένα ΕΠΟΠ και σε τέσσερις στρατιώτες.

Τη λύπη τους για το χαμό της άτυχης αξιωματικού εξέφρασαν η πολιτικήηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και το Πολεμικό Ναυτικό.