Skip to main content

Νεκρή πρωτοετής ναυτική δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής - H ανακοίνωση του ΓΕΝ

Η άτυχη γυναίκα εμφάνισε πυρετό την Τρίτη και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της ιταλικής πόλης - Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Την τελευταία της πνοή άφησε μια πρωτοετής ναυτική δόκιμος, η οποία βρισκόταν στο ΠΓΥ «Προμηθεύς» στο πλαίσιο θερινής εκπαίδευσης στη Νάπολη της Ιταλίας.

Η άτυχη γυναίκα εμφάνισε πυρετό την Τρίτη και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της ιταλικής πόλης. Η υγεία της, όμως, επιδεινώθηκε ραγδαία τις επόμενες ώρες και τελικά «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

H ανακοίνωση του ΓΕΝ

Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.