Skip to main content

Νεκρός 40χρονος πυροσβέστης στον Αλμυρό κατά την άντληση υδάτων

Την ώρα που γινόταν άντληση, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 40χρονος πυροσβέστης που χειρίζονταν την μάνικα έπεσε αναίσθητος.

Τη ζωή του έχασε εν ώρα υπηρεσίας στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 40χρονος πυροσβέστης στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews.gr, πυροσβέστες, έκαναν πλύση στο οδόστρωμα κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες Αλμυρού σε σπίτι και την ώρα που γινόταν άντληση, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 40χρονος πυροσβέστης που χειρίζονταν την μάνικα έπεσε αναίσθητος.

Από ανθρώπους που ήταν παρόντες την ώρα του τραγικού συμβάντος, ο 40χρονος πυροσβέστης ζαλίστηκε (πιθανώς λιποθύμησε) κι έπεσε, κατα τη διαδικασία πλύσης οδοστρώματος. Υπήρξε αιμορραγία στο κεφάλι, αλλά όχι εξαιτίας χτυπήματος από ημισύνδεσμο σωλήνα, αλλά πιθανώς από την πτώση.

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, ο άτυχος πυροσβέστης δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, ενώ στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε άμεσα, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και αν οφείλεται σε χτύπημα, στην πτώση ή σε παθολογικά αίτια.

Φωτογραφία: magnesianews.gr