Παρασκευή 7 Μαΐου 2021
x

ΝΕΚΡΟΣ 66ΧΡΟΝΟΣ ΨΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ - ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην ακτή της θαλάσσιας περιοχής Νέων Ρόδων Χαλκιδικής και θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από το λιμενικό στην περιοχή της Ιερισσού ένας 66χρονος ψαράς, όπου αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 66χρονου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ν. Ελευθερόνησου Χαλκιδικής, όπου είχε νωρίτερα βρεθεί αγκυροβολημένο το υπό ιδιοκτησίας του σκάφος ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ'' Λ.Θ. 15007, χωρίς επιβαίνοντες.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ από ξηράς διενεργήθηκαν έρευνες από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Πρωινές ώρες σήμερα, βρέθηκε η σορός του ανωτέρω στην ακτή της θαλάσσιας περιοχής Νέων Ρόδων Χαλκιδικής, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ