Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Ο ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΣΑΛΑ

Η νεκροψία έδειξε πως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που εντοπίστηκε νεκρός στις 4/2, έχασε τη ζωή του λόγω τραυμάτων στο κεφάλι και στο στήθος.

Γνωστά έγιναν τα αίτια που οδήγησαν τον Εμιλιάνο Σάλα στον θάνατο καθώς η νεκροψία που ολοκληρώθηκε σήμερα, έδειξε πως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πέθανε λόγω τραυμάτων στο κεφάλι και στο στήθος.

Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός της Ναντ εξαφανίστηκε στις 21 Ιανουαρίου καθώς χάθηκε από τα ραντάρ το αεροπλάνο που τον μετέφερε από την Γαλλία στην Ουαλία καθώς θα υπέγραφε στην Κάρντιφ έναντι 17 εκατ. ευρώ ενώ εντοπίστηκε νεκρός στις 4 Φεβρουαρίου, όταν το πτώμα του ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του ώστε ο άτυχος Αργεντινός επιθετικός να αναγνωριστεί μόνο χάρη στα δαχτυλικά του αποτυπώματα.

Την ίδια ώρα, ο πόνος εξακολουθεί να είναι μεγάλος και για την οικογένεια του πιλότου του αεροπλάνου, Ντέιβιντ Ιμπότσον, που παραμένει αγνοούμενος.

«Εάν έχεις ελπίδες, δεν θα πρέπει να σταματάς. Εκείνος δεν θα σταματούσε να με ψάχνει. Ξέρουμε ότι είναι νεκρός, όμως τον θέλουμε σπίτι.

Ήταν ένας έξοχος σύζυγος, μας υποστήριζε πάντα και ήταν ο βράχος μας. Ξέρω πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη, αλλά έχουμε ανάγκη να τον δούμε μία τελευταία φορά», δήλωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ