Skip to main content

Νεκρός ο 83χρονος που αγνοείτο στην Πτολεμαΐδα

Ο 83χρονος είχε εξαφανισθεί τέλη Σεπτεμβρίου από το σπίτι του στην Πτολεμαΐδα, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του για να μεταβεί σε καφενείο της πόλης

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Κωνσταντίνου Μαραπά που είχε χαθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στην Πτολεμαΐδα, καθώς εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του, σε απόστασης μισής ώρας περίπου από το σπίτι του.

Ο 83χρονος είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του στην Πτολεμαΐδα, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του για να μεταβεί σε καφενείο της πόλης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, όμως, βρέθηκε νεκρός. «Η υπηρεσία Silver Alert, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίσθηκε, δυστυχώς, νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του, σε απόστασης μισής ώρας περίπου από το σπίτι του, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και αναγνώρισε το αυτοκίνητο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.