Skip to main content

Νεκρός οδηγός σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στο Παρίσι

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος, ενώ κινούνταν στην γραμμή ταχείας κυκλοφορίας όταν ένα μηχανάκι έπεσε πάνω του

Ένας άντρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι σκοτώθηκε στους δρόμους του Παρισιού, ανεβάζοντας τα θανάσιμα περιστατικά με το συγκεκριμένο μέσο σε τέσσερα, τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο βρετανικός «Guardian» το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στην «καρδιά» του Παρισιού, τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από τις Βερσαλλίες.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος, ενώ κινούνταν στην γραμμή ταχείας κυκλοφορίας, όταν ένα μηχανάκι έπεσε πάνω του. Άγνωστο παραμένει ακόμη, εάν το ηλεκτρικό πατίνι ήταν εξοπλισμένο με φως. Ο μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Από την αναφορά στην αστυνομία αποκαλύφθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η μηχανή του βρέθηκε 400 μέτρα μακριά από το τόπο του συμβάντος.

Η χρήση για ηλεκτρικό πατίνι σε αυτοκινητόδρομο στη Γαλλία έχει απαγορευθεί, αν και είναι πολλοί εκείνοι που το χρησιμοποιούν, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Μια μόλις ημέρα πριν από το θλιβερό περιστατικό, δύο γυναίκες είχαν επίσης, τραυματιστεί στο δρόμο από πτώση, οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι.