Skip to main content

Νεκρός σε ηλικία 64 ετών ο διάσημος ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ

Ο Μπομπ Σάγκετ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Full House» - Άγνωστες ακόμα οι αιτίες του θανάτου του.

Νεκρός βρέθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός κωμικός Μπομπ Σάγκετ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στη Φλόριντα, μετά από μία παράστασή του στο Τζάκσονβιλ. Η αιτία του θανάτου του διάσημου ηθοποιού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών.

Ο Μπομπ Σάγκετ, ήταν 64 ετών έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Full House».

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του, έγραψε στο Twitter για να πει πόσο διασκέδασε κάνοντας μια παράσταση στο Τζάκσονβιλ.

Ανακοίνωση των αμερικανικών Αρχών αναφέρει ότι για το συμβάν ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό του Ritz-Carlton, καθώς ο Μπομπ Σάγκετ δεν ανταποκρινόταν στις ειδοποιήσεις τους. «Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ.

Ο Μπομπ Σάγκετ πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC «Full House» και το σίκουελ του Netflix Fuller House. Ήταν επίσης δημοφιλής παρουσιαστής των πιο αστείων ερασιτεχνικών βίντεο της Αμερικής «America’s Funniest Home Videos», από το 1989 έως το 1997.

Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά.