Skip to main content

Νέο δρομολόγιο της Ryanair από Θεσσαλονίκη για Βενετία-Τρεβίζο

Η εταιρεία θα σταθμεύσει 2 αεροσκάφη 737 στο Τρεβίζο, από το οποίο θα ανοίξει 18 νέες γραμμές, σε σύνολο των 45 που θα εξυπηρετεί.

Απευθείας πτήσεις για Βενετία θα ξεκινήσει τέλη Μαρτίου από Θεσσαλονίκη η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, χρησιμοποιώντας ως βάση το αεροδρόμιο του Τρεβίζο. 

Είναι η 15η βάση της στην Ιταλία που απέχει μόλις 31λχμ. από την Βενετία. Η πόλη του Τρεβίζο έχει το δικό της αεροδρόμιο, το οποίο χρησιμοποιείται από τις εταιρείες χαμηλού κόστους αντί του διεθνούς αεροδρομίου της Βενετίας, Marco Polo, καθότι είναι φθηνότερο και γρηγορότερο στην εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία θα σταθμεύσει 2 αεροσκάφη 737 στο Τρεβίζο, από το οποίο θα ανοίξει 18 νέες γραμμές, σε σύνολο των 45 που θα εξυπηρετεί. Μεταξύ των νέων δρομολογίων, περιλαμβάνονται απευθείας συνδέσεις με Θεσσαλονίκη, Χανιά, Κω, Ρόδο και Πάφο.

Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βενετία (Τρεβίζο) θα εκτελείται 2 φορές την εβδομάδα, από 30 Μαρτίου 2021 τις κάτωθι μέρες:

-Τρίτη, αναχώρηση στις 1555, άφιξη στις 1650. Επιστροφή, αναχώρηση από Τρεβίζο στις 1715, άφιξη στις 2010.
-Σάββατο, αναχώρηση 1740, άφιξη στις 1835. Επιστροφή, αναχώρηση από Τρεβίζο στις 1900, άφιξη στις 2155.

Εκτός από Θεσσαλονίκη, η εταιρεία θα εγκαινιάσει απευθείας πτήσεις από Βενετία (Τρεβίζο) και προς Ρόδο, Κω, Χανιά και Πάφο, όλα τα δρομολόγια με 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Με το νέο αυτό δρομολόγιο, η Ryanair θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 5 πόλεις της Ιταλίας: Ρώμη, Μιλάνο-Μπέργκαμο, Μπολώνια, Νάπολη και Βενετία-Τρεβίζο. Η Easyjet συνδέει επίσης, κάθε καλοκαίρι, τη Θεσσαλονίκη με την Βενετία, από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης.

Aπό το αεροδρόμιο του Τρεβίζο μπορούν οι επιβάτες σε μόλις 40’ να φθάσουν με λεωφορείο στην Βενετία, ή με τρένο από τον σταθμό του Τρεβίζο στην υπόλοιπη Β.Ιταλία. Το όμορφο Τρεβίζο, χρησιμεύει και ως οικονομικότερη βάση για την εξερεύνηση της Βενετίας.