Skip to main content

Νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα

Ένα νέο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, το Getitnow.gr, δημιουργήθηκε από την Public World, τον ΔΟΛ και τον επιχειρηματία Β. Ρέστη.

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, το  Megastore Getitnow.gr,  δημιουργήθηκε από την Public World, τον ΔΟΛ και τον επιχειρηματία Β. Ρέστη. 


Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν οτι πρόκειται για ένα αληθινό πολυκατάστημα με 300.000 προιόντα, με απεριόριστες δυνατότητες αγορών και τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες. Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας GETITNOW.GR, κ. Jim Hamilton, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αποτελεί το πρώτο online megastore στην Ελλάδα. Στην εταιρία διαχείρισης του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος μετέχουν κατά 57% η Ρublic World, κατά 38% ο ΔΟΛ και κατά 5% ο επιχειρηματίας Β. Ρέστης.


Ο κ. Hamilton τόνισε ότι «το GETITNOW αποτελεί επανάσταση στην ελληνική αγορά, καθώς προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές και μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες που μέχρι τώρα δεν μπορούσε ο Έλληνας καταναλωτής να απολαύσει συνολικά. Προσφέρει το μεγαλύτερο online megastore σε κάθε ελληνικό σπίτι και στοχεύει μέσα από την καινοτομία και την μοναδική εξυπηρέτηση να πάρει ηγετικό μερίδιο στην αγορά».

Το GETITNOW έχει βασιστεί στην πλατφόρμα της Αμερικάνικης εταιρίας, ATG (Art Technology Group), η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο κόσμο, με πελάτες όπως το Best Buy, Tesco, Target, Coca Cola, Bulgari κλπ.


Παράλληλα το GETITNOW.GR εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές των καταναλωτών, ενώ οι πληρωμές μπορούν να γίνουν είτε με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση! Επίσης, ο επισκέπτης ενημερώνεται πού βρίσκεται η παραγγελία του ανά πάσα στιγμή  μέσω μηνύματος SMS  (SMS alert) και συστήματος ανίχνευσης της παραγγελίας (order trace).


Για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, το GETITNOW.GR εγκαινιάζει 30 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα, από τα  οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν, να παραλαμβάνουν και να κάνουν, αν το επιθυμούν, τις πληρωμές των αγορών τους.